Coaching

Wij bieden coaching in verschillende vormen aan: één op één coaching (persoonscoaching), coaching van teams of grotere groepen die met elkaar (gaan) samenwerken en coaching on the job.

Individuele coaching

Loop je tegen problemen aan in je werk? Krijg je regelmatig feedback terug die je niet in jezelf herkent of waarvan je niet weet waar het vandaan komt? Of reageer je soms anders dan je zou willen? Zoek een sparringspartner in jouw ontwikkeling. Onze coaches gaan niet voor of achter jou staan, maar naast jou om samen de kern van jouw probleem op te sporen. Wij helpen je zowel jouw professionele als persoonlijke ik te ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Dit doen wij middels een persoonlijke benadering en met behulp van een methode die bij je past.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, ontmoet onze coaches en leer ze kennen. Alleen wanneer er sprake is van een goede klik, heb je de juiste coach gevonden en gaan wij graag samen met jou aan de slag.

Teamcoaching

Zit je in een nieuw gevormd team of projectgroep en wil je dat de samenwerking vanaf dag 1 optimaal is? Of wil je dat jouw DT of MT beter samenwerkt en daardoor betere prestaties gaat behalen? Wij coachen zowel nieuwe teams, als bestaande teams. Alles draait om open en eerlijke communicatie. Er is een reden waarom jij bij die ene collega rode vlekken krijgt en met de ander kunt lezen en schrijven. Wil je als team goed presteren, dan is hier altijd meer voor nodig dan een groep kwalitatief goede en gemotiveerde individuen bij elkaar te zetten. Samen werken is iets anders dan samenwerken.

Coaching on the job

Wat is precies het verschil tussen trainingen en coaching on the job? Bij coaching kijken wij met je mee op de werkvloer en krijg je on the job begeleiding. Anders dan een training is er geen vast programma. Wij lopen met je mee en voorzien jou en/of jouw medewerkers van feedback.

Is jouw organisatie begonnen met de implementatie met Lean? Dan is de grootste uitdaging vaak om de opgedane kennis en vaardigheden ook blijvend toe te passen. Hoe zorg je ervoor dat de mensen in de organisatie op het juiste spoor blijven? Coaching kan hierbij helpen. Wij helpen je scherp houden en sturen bij waar nodig.

Onze coaches helpen je met vragen als:

  • Hoe krijg ik de organisatie in beweging?
  • Hoe kunnen we ervoor zorgen dat Lean principes op een juiste manier geborgd worden in het dagelijks handelen van de medewerkers in de organisatie?
  • Hoe stel ik de juiste vragen, zodat mensen zelf met oplossingen gaan komen?
  • Hoe geef ik feedback en hoe ontvang ik feedback?

Voorbeelden van coaching on the job:

  • Coaching op het gebied van tools & technieken, implementatievraagstukken en verandermanagement.
  • Individuele coaching van Green Belt / Black Belt projectleider tijdens project
  • Coaching van programmamanager verbeterprogramma