Over LearninQ

LearninQ is het opleidingslabel van Q-Consult Progress Partners. De competenties van onze experts op gebied van training en coaching zijn een belangrijk onderdeel in een integraal verbeterprogramma in uw organisatie. Onze missie gaat verder dan opleiden. We willen een duurzame bijdrage leveren aan de ontwikkeling van uw organisatie en mensen.

Partner in continu verbeteren, i.p.v. aanbieder van trainingen

Ontwikkeling kost tijd. Een vertrouwde sparringpartner werkt daarom efficiënter dan een leverancier van een eenmalige kennisimpuls. Wij zien onszelf niet als aanbieder van trainingen, maar als partner in continu verbeteren. Wij adviseren en helpen u, vooraf, tijdens en ook na de training om uzelf te blijven ontwikkelen.

Beste implementeerders; focus op effectieve toepassing van  methodiek – organisatie eromheen – mensen in beweging  

“Met de voeten in de klei staan” is een oer-Hollandse uitspraak die mooi aansluit bij het Japanse woord Gemba, dat werkvloer betekent. De werkvloer is waar het gebeurt. Onze trainers zijn naast trainer ook bedrijfskundig adviseurs met veel praktijkervaring. Zij weten wat er komt kijken bij de implementatie van Lean, Six sigma, procesoptimalisatie en verandertrajecten. Vanuit deze ervaring trainen ze u, zodat u in uw praktijksituatie ook uit de voeten kunt.

Sector gericht: wij spreken de taal van uw organisatie

Iedere sector heeft te maken met sectorspecifieke processen en regels. Iedere organisatie(cultuur) heeft zijn eigen taal. Wij passen onze trainingen aan met praktijkvoorbeelden, casussen en oefeningen die herkenbaar zijn voor uw organisatie. Hoe specifieker de training, hoe makkelijker het voor u is om de theorie te vertalen naar uw eigen praktijksituatie. Onze trainers zijn wereldreizigers, bekend en ervaren in verschillende branches en spreken snel de taal van uw organisatie.

Maatwerk; zelf samenstellen trainingen

Wij geloven in maatwerk. Een algemene training over Lean of Lean Six Sigma helpt u om een goed beeld te krijgen bij de theorie. Maar uiteindelijk gaat het om de praktijk. Wij helpen u bij het samenstellen van de gewenste training waarbij u kunt kiezen en stapelen van modules die passen bij uw organisatie ontwikkeling en leerdoelen.