Met wie?

Passend Lean curriculum bij Canon Production Printing

Nieuwsbericht: Passend Lean curriculum bij Canon Production Printing

De rol van Q-Consult is gedurende de jaren veranderd van adviseur / GEMBA (werkvloer) coach naar trainer en sparringpartner voor programmamanagement. Een passend Lean curriculum voor alle niveau’s draagt bij aan het creëren van een lerende organisatie, waarbij Learning to See, het leren zien van verspillingen op ieders GEMBA de basis vormt.

Van Lean Vlammetje tot Lean Vuur

Nieuwsbericht: Van Lean Vlammetje tot Lean Vuur

“Wij zien dat de VolkerWessels medewerkers zich graag willen ontwikkelen. We komen eigenlijk alleen maar enthousiaste mensen tegen in de trainingen. Het is ontzettend leuk om te zien dat uitvoerders die een belangrijke rol spelen in de projecten die wij samen draaien, de voordelen van Lean ervaren. Dat geeft mij een trots gevoel,” zegt Remko Tieman

Gaming verleidt tot klantgerichter gedrag

Nieuwsbericht: Gaming verleidt tot klantgerichter gedrag

De GBL Challenge bewijst dat gaming echt werkt. En niet alleen omdat het leuk is of plezierig. Het competitie-element zorgt ook voor een leercurve. Je gaat de teksten nog beter lezen en je nog beter inleven in de cases. Als dat tot een betere score leidt, geeft dat voldoening. Met dat plezierige gevoel in het achterhoofd wordt de eerstvolgende klant op een positieve manier geholpen. Daar zijn wij van overtuigd.

Symposium Lean & Operational Excellence

Nieuwsbericht: Symposium Lean & Operational Excellence

60 industriële bedrijven bezochten op donderdag 15 september de tweede editie van ‘Best practices voor Lean & Operational Excellence’. Georganiseerd door Q-Consult Progress Partners in samenwerking met Imtech – Assen. Spreker Taco Mulder deelde concrete praktijkverhalen met de zaal.