Masterclass Never feel comfortable

Door: LearninqBeheer

Hoe zorgen we ervoor dat organisaties zich blijven verbeteren? Hoe kom je van tijdelijke verbeterinitiatieven tot een way of life? Voor veel organisaties is het een uitdaging om na een enthousiaste start deze verbeterdrive verder uit te bouwen en daadwerkelijk te borgen. Wat kunnen we leren van enkele best practices?

In deze nieuwe Masterclass deelt Pascal Smits, senior Lean consultant, zijn ervaringen binnen Europese en Japanse bedrijven. Observaties op de werkvloer en discussies met medewerkers en management van een aantal Japanse topbedrijven (Productie & Service) binnen de Toyota supply chain bieden geweldige inzichten op het gebied van  de borging van Continu Verbeteren. Nederland is geen Japan, maar wat kunnen wij leren van deze unieke visie en bedrijfscultuur?

Deze interactieve masterclass geeft u inspiratie en concrete ideeën om de eerste stappen te zetten richting een way of life.

Aanmelden

Deze Masterclass zal plaatsvinden op donderdag 1 november! U bent van harte uitgenodigd. Bekijk voor meer informatie de uitnodiging hieronder: