LearninQ lanceert nieuwe website met uitgebreid aanbod

Door: beheer

Partner for development

Wij helpen niet alleen onze cursisten ontwikkelen, ook wijzelf moeten er regelmatig aan geloven. De afgelopen tijd hebben zowel het logo als de website van LearninQ een flinke opfrisbeurt ondergaan. LearninQ is het opleidingslabel van Q-Consult Progress Partners (QCPP). Om deze verbinding beter zichtbaar te maken, hebben we ervoor gekozen de huisstijl van LearninQ in dezelfde lijn door te trekken als die van QCPP.

Wat maakt deze website anders?

Naast de moderne look and feel en het gebruiksvriendelijke ontwerp hebben we ook een aantal nieuwe elementen toegevoegd aan de website. Wist je dat LearninQ niet alleen trainingen geeft, maar ook workshops, masterclasses en teambuildingsactiviteiten? Kijk voor alle mogelijkheden op de pagina met ons trainingsaanbod.

Omdat wij een toenemende vraag zien naar coaching hebben we dit als onderdeel aan onze website toegevoegd. Het toepassen van nieuwe kennis en inzichten leidt vaak tot nieuwe vragen en belemmeringen. Doordat we naast training ook coaching aanbieden, kunnen we direct doorpakken en samen echt een verdiepingsslag maken. Hiermee haalt u nog meer uit uw training. Niet alleen on the job coaching behoort tot de mogelijkheden, ook teamcoaching en individuele coaching helpen uw organisatie vooruit.

Bij LearninQ staat ontwikkeling van mensen, kennis en vaardigheden centraal. Omdat wij het belangrijk vinden om mensen met elkaar te verbinden, zetten wij graag ons netwerk in. Op de pagina sprekers bieden wij interessante en inspirerende sprekers aan voor kleine en grote evenementen.

Trainingsaanbod LearninQ

Qua ontwikkeling van trainingen staan we gelukkig ook niet stil. De markt maakt een sterke ontwikkeling door en we zien de vraag naar verdieping en verbreding van onder andere Lean kennis en kunde toenemen. Vooral binnen de bouw, IT, papier/ karton en administratieve sector zien we een groeiende vraag naar effectievere communicatie, optimalisatie en de wens om te komen tot een echte verbetercultuur. Door deze ontwikkelingen zijn we in samenwerking met onze relaties aan de slag gegaan met het opzetten van een nieuw trainingscurriculum.

Een mooi resultaat hiervan is de opsplitsing en uitbreiding van onze Lean Expert training in een apart Practitioner en Expert gedeelte, waarbij de praktijkgerichte Practitioner training focust op het doorgronden van de verschillende tools en technieken en de Expert training focust op het doorgronden van de Lean cultuur en het why-how-what van de Lean principes. Vooral het echt begrijpen van het wat en waarom van Lean blijft een flinke uitdaging, maar zodra mensen dit doorhebben zie je opeens fantastische nieuwe inzichten, ontwikkelingen en resultaten. Met het nieuwe curriculum hopen we dat onze trainingen hier nog meer aan mogen bijdragen!

Door ons uitgebreide trainingsaanbod te combineren met coaching, sprekers en het ontwikkelen van een samenhangend learning landscape, is LearninQ uitgegroeid tot een volwassen partner for development.